Inline skates

Al meer dan 25 jaar verkoopt Funsports Sjaak Bosch Skates!
Inline Skates voor recreatief en fitness gebruik, Agressive /Stunt Skates, Skeelers (Speed Skates), Skates voor kinderen. De kinder-skates zijn verstelbaar in 4 maten en verkrijgbaar vanaf maat 28 t/m maat 40,5. Funsports Sjaak Bosch verkoopt alleen A-merken zoals Rollerblade, Powerslide etc. Ook voor onderdelen van skates kun je bij Sjaak Bosch terecht.
Alle Skates zijn afgeprijsd!!!!

 

logo_rollerbladelogo_powerslide

In de winkel van Funsports Sjaak Bosch kunnen de Skates gepast en uitgeprobeerd worden. Je krijgt zelf het gevoel hoe de Skate aanvoelt, of je de goede maat hebt, hoe de Skates rollen etc. Bovendien kan Sjaak Bosch beoordelen of je het juiste model Skates uitgezocht hebt, overeenkomend met je Skate-wensen. Ook wordt gekeken of je goed recht op de Skates staat en of er eventueel aanpassingen nodig zijn. Zeker bij kinderen is dit heel belangrijk! Als Skates goed passen, lekker rollen en als je met de Skates kan doen wat je wilt, conditie opbouwen, stunten of speed rijden etc., dan zal steeds de uitdaging blijven om de Skates te pakken en er op uit te gaan!! Rollerblade is altijd door blijven gaan met het ontwikkelen van nieuwe Skates. Er zijn heel veel verschillende modellen Rollerblade skatesSkates. Verschil in pasvorm van de schoen, materiaal van het frame, hoogte en torsi stijfheid van het frame, grootte van de wielen en kwaliteit van de lagers. Allemaal zaken om rekening mee te houden bij de aanschaf van Skates of bij het vervangen van wielen of andere onderdelen!!

 

Voor je eigen bescherming is het belangrijk om goed passend beschermmateriaal te dragen. Polsbeschermers in verschillende modellen en maten, evenals elleboog-beschermers en knie-beschermers. Mocht je voor de polsbeschermers een andere maat nodig hebben dan voor de knie-/elleboog-beschermer, dan is dat bij Funsports Sjaak Bosch geen probleem: de beschermers kun je in set-vorm krijgen, maar het is ook mogelijk om zowel pols-, elleboog- als knie-beschermer in de verschillende maten te nemen!! Ook voor de helm geldt: het juiste model en de juiste maat. Voor de kinderen zijn er speciale kinder-helmen!! Laat je ook hier weer goed adviseren door Funsports Sjaak Bosch. Uiteindelijk gaat het om je eigen veiligheid of om de veiligheid van je kind!!